Onze oudejaarsmenu 2018, Viert u mee met ons?

Het Verschil

Het Verschil
 • Oudejaarsmenu 2019
  6 gangen - wijnen - Champagne om 24h

   

 • 2019 in schoonheid en onder het genot van de heerlijkste bereidingen afscheid nemen van 365 bijzondere dagen, dat doe je toch gewoon in Het Verschil. 
  2020 omhelzen en beloftevol welkom zoenen doe je eveneens in Het Verschil. 

  In Lede kan je dit vaarwel en de allerallereerste begroeting wonderwel combineren. Op 31 december openen wij de deuren van ons restaurant om samen met jou deze feestelijke avond te beleven. 

   

  Een duo van mondvermakertjes om de toon te zetten: 
  Een met champagne gegratineerde oester. 
  &

  Ganzenlever met prei en een crumble van nootjes. 
  Een laatste keer Tchin Tchin met parels in 2019

  Het beste uit onze eigenste bossen gecombineerd met een zoete zaligheid uit de palmentuin van het sprookje van 1001 nachten. Carpaccio van hert, flinterdun gesneden en naar een hoger niveau getild door de smaakcombinatie van labneh met dadels met braambessen.   

  Soepje gemaakt van een selectie van de lekkerste bospaddenstoelen. Afgewerkt met een toefje zure room, enkele gehakte cashewnootjes en lava's. 

  Een koninklijk tussengerecht deze 'dorade royal' met totjespap een Westvlaamse specialiteit, overgeleverd van grootmoeder zaliger op kleinzoon (chef) Peter. Smeuïg en smaakvol. Zoals een oma die aan zee woonde het wou. Een jus op basis van grijze handgepelde garnaaltjes om het geheel af te maken. 

  Een hoofdgerecht waar je wild van wordt. Gelakte borst van fazant, enkele stronkje witloof uit volle grond, volgens de regels der kunst tot Pommes Pont Neuf gesneden aardappelen. Een jus corsé, vakjargon voor sterk ingekookt en bulkend van smaak. 

  Een eerste afsluiter van dit feestmenu heeft fruitige allures, een carpaccio van ananas uit Costa Rica en een siroop op basis van peertjes uit den eigen hof. Kruidig einde met een draai aan onze molen gevuld met Sezchuanpeper. 

  Voor de echte sjokofielen een nagerechtje op basis van cacao. Parijse flair met deze macaron chaud & chocolade en het allerallerlaatste bolletje roomijs van 2019. 

  Glaasje godenelixir om eerst mee te klinken & daarna van te drinken. Champagne om klokslag 24 uur.

   

  Menu all-in € 135,- (cava, 2 aangepaste wijnen, waters, koffie of thee, Champagne om 24h

  Menu zonder dranken € 95,- (alle dranken vrij te kiezen)

  Reserveer hier

 • Bij de reservatie vragen we om een voorschot van 95,- euro te betalen, dit kan onmiddellijk met een kredietkaart of per overschrijving. U geeft op het moment van binnenkomen aan of u voor de all-in optie kiest, of liever dranken à la carte besteld.

   

  CULIBOX: genieten bij je thuis

  Liever thuis genieten, samen met je (klein)kindjes en andere dierbare familieleden of die gezellige, rumoerige vriendenkliek? Maar geen zin om zelf inkopen te doen en vervolgens nog uren te moeten koken?  Dan is onze CULIBOX een waardig alternatief. Kant-en-klaar! 

CULIBOX

Traiteur feestdagen

Bekijk onze feestmenu’s nu online. Zin gekregen? Bestellen én betalen in een handomdraai. Even gemakkelijk als het concept ‘Culibox’ zelf. 

Wisselend aanbod met kerst en oudejaar.

Kies voor stressloos genieten tijdens de feesten.

 

Essentie:

4 gangen € 39

 

Finesse:

5 gangen + amuses € 55

 

Kreeft

optioneel verkrijgbaar


ontdek onze menu's

social
Deel Deze pagina
Michelingids

Challenge

Dit adres maakt de "Gourmand" in Bib Gourmand helemaal waar: een keuken die voluit gaat voor zowel verfrissende gerechten als bereidingen waar we met z'n allen maar niet genoeg van kunnen krijgen Hedendaagse creatie of oerdegelijke klassieker – de americain en het stoofvlees zijn hier de plat préféré: alles wordt bereid met dezelfde drive en vaak een schalkse knipoog. Hier worden de frietjes nog in echt ossenwit gebakken!


© Le Guide Michelin

 

Waardering
Volgende menu

Volgende Bib-Gourmand menu

We zijn nu al aan het nadenken over onze volgende menu.
Kijk je even mee?

 

Ga naar: foto's