t

lunch wordt geladen...

t

Het Verschil

Het Verschil
 •  

 • Onze vlotte lunch.

 • De weergoden doen vreemd. Gelukkig zijn er zijn nog zekerheden. Zoals je het van ons gewend bent, kondigen wij je ook vandaag graag aan hoe we je de komende werkweek ‘ s middags graag verwennen. Onze wekelijkse lunch geïnspireerd door de grillige herfst.

  Say cheeeeeese! Een spontane glimlach toveren wij rond je mondhoeken met onze kaaskroket, zoals alleen wij ze kunnen maken, met gefruite peterselie en een zuurtje door het partje citroen.
  of
  Een vergeten-groenten-soepje. Neen, we vergaten de groentjes niet in deze soep. Alle lof voor het witloof en de pastinaak. Kunstig afgewerkt met chips van Gandaham

  Hertenkroon met savooikoolstamppot en zingarasaus, gebakken schatjes van patatjes
  of
  Visje uit onze Noordzee. Filet van pladijs met een bonte kleurenwaaier door de paarse, gele en oranje worteltjes, een zalf van dezelfde groentjes en een sausje op basis van butternut.

  Een sublieme combo van krokante chocolade met een coulis van framboosjes.

  Lunchen in een door Michelin erkend restaurant is altijd een feest!

  1 gang • 18,-

  2 gangen • 25,-

  3 gangen • 30,-

  2 gangen met 2 glazen aangepaste wijnen • 35,-

  2 gangen met 2 glazen aangepaste wijn en nagerecht • 40,-


   

Bib-Gourmand

Vier gangenmenu

Door deze menu staan we in de Michelingids en dit sinds 2011. Seizoensgebonden gerechten in een 4 gangen menu met steeds keuze tussen vlees - vis - veggie
€ 37,-

Meer info

social
Deel Deze pagina
Michelingids

Challenge

Dit adres maakt de "Gourmand" in Bib Gourmand helemaal waar: een keuken die voluit gaat voor zowel verfrissende gerechten als bereidingen waar we met z'n allen maar niet genoeg van kunnen krijgen Hedendaagse creatie of oerdegelijke klassieker – de americain en het stoofvlees zijn hier de plat préféré: alles wordt bereid met dezelfde drive en vaak een schalkse knipoog. Hier worden de frietjes nog in echt ossenwit gebakken!


© Le Guide Michelin

 

Waardering
Ga naar: foto's