Lazy Sunday's


Beste lotgezel,

Aanstaande zondag, precies op het moment dat de klok ons herinnert aan het einde van het weekend, bieden we je niet zomaar een maaltijd aan. Nee, voor slechts 29 euro nemen we je mee op een culinaire reis, een driegangenmenu vol smaken die je zintuigen zullen prikkelen en je verlangend zullen maken naar meer. Een aanbod zo verleidelijk dat het zelfs de maandag, die typische start van een nieuwe week vol uitdagingen, naar de achtergrond laat verdwijnen.

 

Hapje, altijd creatief meestal met een oosterse toets.

Voorgerecht: Platte oesters uit zeeland met schuim van karnemelk

Hoofdgerecht: Kreeftenstaart met verse pasta, krokante groentjes met bieslook en een heerlijke nantuasaus van de kreeftenkoppen

Nagerecht: Onze witte dame, heerlijk vers gedraaid vanilleijsroom met warme chocoladesaus, het bewijs dat 1+1 soms meer is als 2

 

We nodigen jullie uit om met ons mee te doen en dit gastronomische avontuur te beleven. Kom proeven en deel in de opwinding van onze zondagavondspecial. Samen zullen we herinneringen creëren en culinaire hoogtepunten beleven die je nog lang zult koesteren.

Dus, waar wacht je nog op? Reserveer je tafel voor onze eerste zondagavondsessie en laat je smaakpapillen dansen. We kijken er naar uit om jullie te verwelkomen in ons restaurant en samen met jullie te genieten van deze unieke ervaring. Tot zondagavond! Bij het aanklikken gelieve aan te duiden dat u voor de lunch gaat, zo weten we hoeveel porties we mogen klaarzetten.

Reserveer hier.

 

Peter & Pieterjan

Geschreven met hulp van de aionouten

 

 

Het Verschil | Hoogstraat 34 - 9340 Lede | 0474 98 16 98 | contacteer ons | website

 

Wist u dat u onze zaak voor privé feestjes kan afhuren?
Ontdek hier wat sfeerbeelden

Klik hier om deel te nemen!