Wat Wij Doen!

HIER HUIST ERVARING,

    Hier kan u komen genieten

   Gentsestraat 70 • 9300 Aalst
   Klik hier voor googlemaps

Oudejaar 2016

Oudejaar, geniet met uw gezelschap van ons uitgelezen menu op 31 december 2016.
All-in 99,- euro, klik om ons menu terug te vinden.

Het menu

Cadeaubons

U zit in de rats omdat u voor die ene bijzondere persoon een cadeau moet kopen, terwijl hij of zij eigenlijk alles al heeft? Kom eens origineel uit de hoek en doe hem / haar een etentje cadeau.
Uw KADOOSJES word na betaling onmiddelijk in uw mailbox gedeponeerd.

Bestel hier uw bon online

Benefiet

Elk jaar opnieuw. met kerstdag 25 december zetten we onze deuren open voor '4de wereld' gezinnen.

We verwennen deze familie's met een overheerlijk 4 gangen 'Bib-Gourmand' menu. Uiteraard gaan alle kindjes netjes 'gegrimeerd' naar huis met en handen te kort om de cadeau's te dragen....

In november houden we een benefiet om fondsen te generen voor deze prachtige avond.

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief om hiervan op de hoogte gehouden te worden.

Uiteraard wensen wij alle 'vrijwilligers' van voorbije editie's te danken. Fotoalbums vindt u terug op onze facebook pagina (enkel van de benefietavond, foto's van de kerstdag zelf blijven om privcy redenen 'enkel voor de uitgenodigden' zelf.

Interactief

Menu's

Zo schrijft KNACK over ons

Peter ging in de leer bij grote chefs zoals Guy Van Cauteren en Patrick Bogaert en nam daarna zelf het heft in handen. Vandaag huist hij met zijn schitterende restaurant ’t Verschil in de oude fietsfabriek ‘Flandrien’ waar hij zij eigen creatieve visie kan botvieren.
Peter kiest voor dagverse producten waarin regionale specialiteiten centraal staan. Een goede traditionele basis met creatieve toetsen, typeren de keuken van ’t Verschil. Heerlijke voorbeelden van deze creatief bewerkte klassiekers zijn paling met groene appeltjes, griet met stukjes rookworst of stoofvlees op de wijze “Grand Mère”.
Zelf ruilde Peter het fornuis voor de zaal. Het contact met de gasten is hem op het lijf geschreven. Bijzonder hartelijk, attentvol en geestig is de erg professionele bediening. Sinds 2014 staat hij zelf terug achter het fornhuis en

img img