Valentijnsmenu wordt geladen

Het Verschil

Het Verschil
 • Valentijnsmenu 75,- incl 1/2 fles parels

 • OPGELET met Valentijn serveren wij 's avonds enkel onderstaand Valentijnsmenu

 • Vier Valentijn zoals Valentijn hoort te zijn. In het gezelschap van ‘finger lickin’ good food’, een flesje parels en je allerallerliefste. We stelden een exquis menu voor jullie samen waar je pure liefde in elke hap proeft.


  Een perfect duo, zoals jullie, dit duo van creatieve mondvermakertjes, één ingrediënt geven we alvast prijs: een creuse oester!

  Een huwelijk van twee koudbloedige vissen eindigt in een warme omhelzing: heilbot & zalm met exotische bloementhee en Japanse kombu, een combo waar de passie van af spat

  Een fluweelzacht soepje gemaakt van knolselder met als extra toets subtiele hinten van truffel, ook gekend als Italiaanse afrodisiacum omwille van haar muskusachtige & karakteristieke aroma.

  Vandaag is rood, de kleur van de liefde & ook wel een klein beetje feest, daarom kiezen we voor een half kreeftje. Heerlijk in onze over gegrild onder een zijdezacht dekentje van armoricainesaus. De artisanale pasta komt uit de nonna’s keuken ergens in de hak van het zwoele Italië. AMORE PREGO!

  Een licht maar toch enorm smaakvol hoofdgerecht: smeltend kalfsvlees, 100% filet met on the side wat ganzelever, een fijn kruidenboeket, een mélange van gekonfijte, bontgekleurde worteltjes,- met knapperige aardappelwafeltjes. Een jus waar je maar niet genoeg van krijgt op basis van heerlijke Merlot.

  Om in schoonheid te eindigen: een zoet naspel geïnspireerd op de vruchten uit de tuin van Eden. Begin alvast te watertanden.

 • Prijs per persoon: 75 euro incl 1/2 fles parels (cava)
  60 euro excl dranken

Klik hier om te reserveren in het restaurant

Details

Kies voor onze all-in formule € 69,-

U weet graag waar u aan toe bent? Ons all-in menu = glashelder.

incl apero, wijnen, waters en koffie of thee

 

social
Deel Deze pagina
Michelingids

Challenge

Dit adres maakt de "Gourmand" in Bib Gourmand helemaal waar: een keuken die voluit gaat voor zowel verfrissende gerechten als bereidingen waar we met z'n allen maar niet genoeg van kunnen krijgen Hedendaagse creatie of oerdegelijke klassieker – de americain en het stoofvlees zijn hier de plat préféré: alles wordt bereid met dezelfde drive en vaak een schalkse knipoog. Hier worden de frietjes nog in echt ossenwit gebakken!

Waardering
Go Back to Project Overview