Whisky, Food & Bieren, unieke tasting


Op 22 februari wordt een unieke whisky-, bieren- en foodpairing evenement gehouden in restaurant Het Verschil, in samenwerking met het bekende Aalsterse Whisky huis 'Whisky and Such'. Deze avond belooft een buitengewone ervaring te worden voor liefhebbers van verfijnde smaken en gezelligheid. Hier is een voorproefje van wat u kunt verwachten:

1. **Oester ‘Oosters’ met Japanse Whisky**
   Begin de avond met een exotische combinatie van oosters bereide oesters, perfect gepaard met een elegante Japanse whisky. Deze combinatie belooft een harmonieuze balans van subtiele smaken.

2. **Wafel met Gerookte Zalm en Tormore Whisky**
   Geniet van een unieke twist op de klassieke wafel, geserveerd met gerookte zalm. Dit gerecht wordt versterkt door de zachte, fruitige tonen van Tormore whisky.

3. **Wagyu Beef met Chimichurri en Ardmore ex-Laphroaig**
   Voor het hoofdgerecht wordt er een luxueuze wagyu beef geserveerd met een pittige chimichurri. Deze wordt begeleid door Ardmore whisky, die gerijpt is in ex-Laphroaig vaten, en biedt een rokerige diepte die prachtig samengaat met het rundvlees.

4. **Kaas van Korboo (Kattestraat Aalst) met Bijpassende Bieren van Joost Heren van Liedekerke**
 Sluit de avond af met een selectie van kazen van de lokale kaaswinkel Korboo, zorgvuldig gecombineerd met bijpassende bieren van Joost Heren van Liedekerke. Een ware traktatie voor de zintuigen.

De prijs voor deze exclusieve avond bedraagt €90 per persoon. Dit is een uitgelezen kans om unieke pairings te ervaren in een sfeervolle setting. Reserveer uw plek en bereid u voor op een avond vol culinaire ontdekkingen en voortreffelijke whisky's.

Tot donderdag 22 februari dan maar, zou ik zeggen. Een avond waarop Marc zich over de whisky zal buigen alsof het zijn levensmissie is. Hij spreekt over turf en rook alsof het over zijn naaste familieleden gaat. Dan hebben we Joost, van de Heren van Liedekerke, die ons door de wereld van bieren zal leiden alsof het een sprookjesbos is. Elk bier met zijn eigen verhaal, zijn eigen achtergrond, alsof het stuk voor stuk oude vrienden zijn die hij na lange tijd weer eens opzoekt. En Peter, ach, Peter met zijn kookkunsten. Het is alsof hij tovert in de keuken. Elke hap een verrassing, elke gang een avontuur. Wie zou zo'n avond willen missen? Een unieke samenkomst van smaken, verhalen en vriendschap. Geef toe, dit is toch de essentie van het leven? Een samenzijn waarbij elk detail telt, waarbij de avond zelf een verhaal wordt dat we later, met een glimlach, zullen navertellen.

Reserveer hier.

 

Peter & Marc

Geschreven met hulp van de aionouten

ps: voor zij die willen: we voorzien enkele lekkere sigaren die u kan nuttigen op ons mooi en verwarmd terras....

 

 

Het Verschil | Hoogstraat 34 - 9340 Lede | 0474 98 16 98 | contacteer ons | website

 

Wist u dat u onze zaak voor privé feestjes kan afhuren?
Ontdek hier wat sfeerbeelden

Klik hier om deel te nemen!