t

lunch wordt geladen...

t

Het Verschil

Het Verschil
 •  

 • Lunchmenu

  Om de sfeer direct juist te zetten: twee creatieve hapjes die uw smaakzin aanscherpen

  Vichyssoise

  Deze bleke soep, die traditioneel van prei gemaakt wordt.. Ze wordt smakelijk gepimpt met chips van Spaanse ham en een salsa op basis van zoetzure appel. De reepjes de ham krijgen – om het in keukentermen te zeggen - een langzame droging. Beschouw het gerust als een culinair voor- of tussengerecht

  of

  Mosselen 'parquées'

  Chef Peter , mosselfan vanaf de eerste minuut, steekt zijn voorliefde voor mosselen niet onder stoelen of banken: “Als Brusselaar houd ik van moules parquées. Rauw komt hun pure en zilte smaak het allerbeste tot zijn recht..

  Kalfstong

  Je houdt ervan of niet, maar de malse lapjes kalfstong met die klassieke madeirasaus blijven een echte classic. Het is en blijft een feestelijk hoofdgerecht. Iets om van te smullen terwijl de beste familieanekdotes opgehaald worden.

  We gaan modern doen en brengen de kalfstong krokant gebakken met tartaarsaus en zalf van bintjes
  Of

  Kabeljauw

  met gelakt buikspek, shitake gebakken met sjalot en bimi. De geroosterde aardappelen met sjalot en kruiden zijn al een genot alvorens ze op de tafel komen.

  Sorbet van bosaardbei met rood fruit + € 5,-

   


  Lunchen in een door Michelin erkend restaurant is altijd een feest!

  2 gangen • € 24

  3 gangen • € 29

  2 gangen met 2 glazen aangepaste wijnen • € 32

  2 gangen met 2 glazen aangepaste wijn en nagerecht • € 37

social
Deel Deze pagina
Michelingids

Challenge

Dit adres maakt de "Gourmand" in Bib Gourmand helemaal waar: een keuken die voluit gaat voor zowel verfrissende gerechten als bereidingen waar we met z'n allen maar niet genoeg van kunnen krijgen Hedendaagse creatie of oerdegelijke klassieker – de americain en het stoofvlees zijn hier de plat préféré: alles wordt bereid met dezelfde drive en vaak een schalkse knipoog. Hier worden de frietjes nog in echt ossenwit gebakken!


© Le Guide Michelin

 

Waardering
Ga naar: foto's