lunch wordt geladen...

t

Het Verschil

Het Verschil
 •  

 • Lunchmenu

  Een liquide wervelwind van 50 tintjes groen: een fluweelzachte vélouté van doperwtjes en kervelblaadjes met zilt garnituurtje van Parmaham, enkele subtiele druppeltjes van muntolie.

  of

  Dichterbij huis: buikspek van het Brasvarras, volgens de regels der keukenkunst in grof zout gegaard, een verrassende airbag, een knisperend slaatje van blozende rode kool, knapperige stukjes zoete ui en dobbelsteentjes van appel, als finishing touch enkele blaadjes affila cress.

  Pladijs krokant gebakken met maleisesaus (mousseline met sinaasappel), gestoofde venkel en schatjes van patatjes

  of

  Een klassieker die gerust meer aandacht verdient. Perfect gebakken eendeborst uit de Landes, een reductie van portowijn, aardappeltjes met rozemarijn en citroen, een hoofdrol voor de vergeten groente savooikool en de knolselderzalf in een verdienstelijke bijrol.

  Vers gedraaid vanilleijsroom met overheeriljke warme chocoladesaus uit Wieze + 5 euro


  Lunchen in een door Michelin erkend restaurant is altijd een feest!

  2 gangen • € 22,5

  3 gangen • € 27,5

  2 gangen met 2 glazen aangepaste wijnen • € 30,5

  2 gangen met wijn en nagerecht • € 35,5

social
Deel Deze pagina
Michelingids

Challenge

Dit adres maakt de "Gourmand" in Bib Gourmand helemaal waar: een keuken die voluit gaat voor zowel verfrissende gerechten als bereidingen waar we met z'n allen maar niet genoeg van kunnen krijgen Hedendaagse creatie of oerdegelijke klassieker – de americain en het stoofvlees zijn hier de plat préféré: alles wordt bereid met dezelfde drive en vaak een schalkse knipoog. Hier worden de frietjes nog in echt ossenwit gebakken!


© Le Guide Michelin

 

Waardering
Ga naar: foto's