Nieuwsbrief Het Verschil 19 maart 2018
Resengo - reservations made easy


Snelle lunches in Het Verschil

Grootmoeders keuken: Heerlijke tomatensoep met geroosterde paprika en handgerolde balletjes

of

Flinterdun en rechtstreeks uit zoute wateren, een carpaccio van zeebaars gedrapeerd op een creatie van prei en zeekraal. Voor de nodige zuren zorgt onze vinaigrette op basis van échte champagne, voor de finishing touch zorgt de citroenkaviaar.

 

Hoe laat je pure smaken nog puurder smaken? Door het kalfsvlees te roosteren op ons big green egg. De beste, geaffineerde balsamico van een goed jaartal, schatjes van patatjes, met een luxe upgrade, verder ook nog enkele accenten uit het land van de liefde, bella Italia: Parmezaanse kaas, een slaatje op basis van rucola en onder een gulle zon gerijpte en gedroogde tomaatjes.

of

Krokant gebakken op het vel en rosé geserveerd, deze heerlijkheid uit Schotland. De vis wordt gepimpt met spaghetti van courgettes en een klassieke witte wijnsaus ‘Dugleré’ en Luxxe aardappelen

Gebrande vla, overheerlijk klassiek dessertje, lauw vanbinnen met een overheerlijke krokant laagje gebrande suiker+ 5 euro

 


Lunchen in een door Michelin erkend restaurant is altijd een feest!

2 gangen • € 22,5

3 gangen • € 27,5

2 gangen met 2 glazen aangepaste wijnen • € 30,5

2 gangen met wijn en nagerecht • € 35,5

Reserveer hier


PRIMEUR ASPERGES • VANAF HEDEN BESCHIKBAAR

BelOrta veilt eerste asperges van 2018 en schenkt primeuropbrengst aan Damiaanactie

Vandaag werden de eerste witte asperges van het jaar verkocht bij BelOrta. Producent De Molenkouter uit Sint-Katelijne-Waver voerde de allereerste 2 kisten met 8 schalen (van 500 gram) per kist aan. METRO Cash & Carry haalde deze primeurkistjes binnen voor de prijs van 200 €/schaal. BelOrta verdubbelde dit bedrag en schonk 6.400 euro aan Damiaanactie, die zo haar nationaal campagneweekend extra luister bijzet. Deze primeurverkoop is het startschot van het nieuwe aspergeseizoen bij BelOrta, er kan dus opnieuw genoten worden van deze delicatesse. Vanaf heden wordt wekelijks een aanvoerstijging verwacht, al is het voor de grootste productiepieken traditioneel nog enkele maanden wachten.

Wij serveren ze vanaf heden als soepje en op z'n Vlaams. Geniet van deze lekkernij in uw favoriet restaurant.

 


LAADPALEN

Je electrisch voertuig laden terwijl u de benen onder tafel schuift? Dat kan in Het Verschil, we hebben 4 laadpalen ter beschikking staan, zo kan u volgeladen u dag verder zetten.

Hello Tesla friend! A charger and a nice lunch are waiting for you! Spoil yourself @ Het Verschil

Reserveer hier


Zondag 1april met pasen uitzonderlijk open

Beleef Pasen zoals nooit tevoren en schuif gezellig aan onze tafel aan op Paaszondag 1 april. Ontdek hier wat u met Pasen van ons zoal mag verwachten.  Voor een zalig zondagmiddagmoment met één van onze gerechten, omringd door uw dierbare gezinsleden en een goed glas wijn. Dat noemen wij nu eens een fijne zondag.

Kies voor onze heerlijke à la carte gerechten
of voor onze Bib-Gourmand menu.

Reserveer paaszondag 01/04


Verlof Pasen

Het Verschil gaat er eventjes tussenuit in de de paasvakantie. Genieten van zeldzame gezinsmomenten, een beetje herbronnen, onze eigen smaakpapillen verwennen en nieuwe culinaire horizonten te verkennen.

Vanaf maandag staan we terug voor u klaar. Met inspiratie en vol goesting zodat we u vanaf 16 april opnieuw de lekkerste gerechten kunnen voorschotelen. Beleef Pasen zoals nooit tevoren en schuif gezellig aan onze tafel aan op Paaszondag 1 april. Ontdek hier wat u met Pasen van ons zoal mag verwachten. 


Ontdek het menu voor Pasen
Op de hoogte blijven? Volg ons via
© Het Verschil- Hemelsbreed lekker!
Hoogstraat 34 - 9340 Lede- België